001040 - Berryl lidhese mashkull

Pajisje për gypa nga Polietileni.

Temperaturat minimale dhe maksimale të punës: -20°C, 110° (pa praninë e avullit)
Shtypja nominale: 25 bar
Dimensionet: ISO228 (ekuivalent me DIN DIN259 dhe BS2779)

Prodhuesi: Itap

Shteti: Itali

Dimensioni
1/2" x 20
3/4" x 25
1" x 32
1"1/4 x 40
1"1/2 x 50
2" x 63
2"1/2 x 75
3" x 90