002004 - Gyp PERT me mbeshtjellje

I pershtatshem per instalimin e ujit te pijes te ngrohte dhe te ftofte, instalimet hidrosanitare ejt.

Gypi i brendshem:
I prodhuar nga PERT.
Rezistence perfekte ndaj korozionit dhe kemikalieve. Inert ndaj te gjitha acideve dhe bazave.
I sigurt per furnizim me uje te pijes.
Temperatura e operimit: -20° deri 90°.
E ploteson standardin: ISO 10508.

Gypi i jashtem:
I prodhuar nga Polietileni.
I brinjezuar dhe elastik.
Perdoret si gyp mbrojtes i gypit te brendshem.

Prodhuesi: Vokshi Commerce

Shteti: Kosove

Dimensioni
16 x 2.0
22 x 3.0
28 x 3.0