003002 - Gyp me izolim TRISS-UP PERT AL PERT

Ngrohje nen dysheme,
Uji i ngrohte dhe i ftohte,
Ajer te kondicionuar dhe ngrohje,
Lengje industriale,
Air i kompresuar.

Prodhuesi: Prandelli

Shteti: Itali

Dimensioni
16 x 2.0
20 x 2.0
26 x 3.0