003001 - Gyp TRISS-UP PERT AL PERT

Ngrohje nen dysheme,
Uji i ngrohte dhe i ftohte,
Ajer te kondicionuar dhe ngrohje,
Lengje industriale,
Air i kompresuar.

Prodhuesi: Prandelli

Shteti: Itali

Dimensioni
16 x 2.0