002003 - Gyp PERT Vokshi per ngrohje

I pershtatshem per ngorohje nën dysheme, për ndërlidhje te radiatorëve, sistemet e shrirjes së borës, panele diellore ejt.

I prodhuar nga PERT.
Rezistence perfekte ndaj korozionit dhe kemikalieve. Inert ndaj të gjitha acideve dhe bazave.
Temperaturat e operimit: -20° deri 90°.

Prodhuesi: Vokshi Commerce

Shteti: Kosove

Dimensioni
16 x 2.0