002002 - Gyp PP per kanalizim

Gyp nga Polipropileni, përdoret për bartjen e ujërave të zeza. I prodhuar në fabrikën e gypave të plastikës VOKSHI COMMERCE.

I prodhuar nga Polipropileni i dores se pare i dedikuar per prodhimin e gypave te kanalizimit.
Elastik ndaj goditjeve.
Qendrueshmeri ne shtypje dhe terheqje.
Perdoret per bartjen e ujrave te zeza.
Qendrueshmeri deri ne temperature 90°C.
E ploteson standardin: EN 1451.

Prodhuesi: VOKSHI COMMERCE

Shteti: Republika e Kosoves

Dimensioni
Ø 50 x 250
Ø 50 x 500
Ø 50 x 1000
Ø 75 x 250
Ø 75 x 500
Ø 75 x 1000
Ø 110 x 250
Ø 110 x 500
Ø 110 x 1000