002001 - Gyp HDPE

Gyp nga Polietileni, përdoret për bartjen e ujit të pijes.

Trupi nga Polietilieni PE 100.
Shtypja maksimale 10 bar.
Rezistence perfekte ndaj korozionit dhe kemikalieve.
Inert ndaj te gjitha acideve dhe bazave.
Jetegjatesia mbi 50 vite.
I ploteson keto standarde: ISO-4427 dhe DIN8074.

Prodhuesi: VOKSHI COMMERCE

Shteti: Republika e Kosoves

Dimensioni
1/2"
3/4"
1"
1"1/4
1"1/2
2"