001068 - Valvule per gaz F-F LONDON

Filetat femër/femër.
Doreza T nga alumini.
Trupi nga tunxhi i nikeluar.
Temperaturat minimale dhe maksimale të punës: -20°C, 60°C.
Filetat: ISO 7/1 (ekuivalent me DIN EN 10226-1 dhe BS EN 10226-1).

Prodhuesi: Itap

Shteti: Itali

Dimensioni
1/2"
3/4"
1"
1"1/4
1"1/2
2"