001062 - Valvule me holander per gaz

Filetat: mashkull/femër (holander).
Doreza T e fiksueshme nga alumini. 
Trupi nga tunxhi i nikeluar. 
Temperaturat minimale dhe maksimale të punës: -20°C, 60°C.
Fileta femër (holanderi): ISO228 (ekuivalent me DIN EN ISO 228 dhe BSN ISO 228).
Fileta mashkull: ISO 7/1 R  (ekuivalent me DIN EN 10226-1 dhe BS EN 10226-1).

Prodhuesi: Itap

Shteti: Itali

Dimensioni
1/2"