001060 - Valvule berryl per gaz

Filetat mashkull/mashkull.
Doreza T e fiksueshme nga alumini.
Trupi nga tunxhi i nikeluar.
Temperaturat minimale dhe maksimale të punës: -20°C, 60°C.
Filetat: ISO 7/1 R (ekuivalent me DIN EN 10226-1 dhe BS EN 10226-1).

Prodhuesi: Itap

Shteti: Itali

Dimensioni
1/2"